Friday, March 27, 2009

a.b.a.n.g

mama call tadi.
i knew it mesti ada something sebab mama tak akan interrupt during class hours.
and yes, betul la tuh. mama called to ask me if i want to go home today sebab abang datang tidur rumah and diorang nak makan-makan satu family lah.
kiranya, all complete la kan. all of my siblings.

of course i want to go home! of course i want to spend time with my family, especially with abang.
but,
of course i can't. because of class.

ughh!!
i am so annoyed. and sad at the same time, of course.
i can't even talk about it, with anyone.
sedih betul.

but it's fine. just fine.
maybe some other time la kan.
i need to be positive. *deep breaths*

Family

My only Abang.

Tuesday, March 24, 2009

immature dude.

i hate immature people (read: guys)
penat oh nak layan kau punya emosi.
i have to watch my words very carefully even when i was joking or a bit lawak kasar pun kau nak sentap.
susah oh gini. takkan aku nak kena berperempuan melayu terakhir, cakap lembut-lembut, sengih-sengih aje?
kau pun berlawak kasar kot!
takde pulak aku nak sentap.

ugh, grow up my friend!
can you do that?
shitto, its not that hard.

Saturday, March 21, 2009

Akademi Fantasia

i'm going home tomorrow! subang jaya, here i come!!
weeee, although for just a day but i dont care as long as i get to see my family; mama especially, my house, my room, my bed, my mama's cooking, and of course..ASTRO!

hahahahaha.
why astro?
i already discuss this with mama, and she excitedly agree with me. which is, we want to watch
Konsert Akademi Fantasia! hahaha.
its the second concert, btw. and i dont really keep track of this season's show because firstly, we dont have astro at our rental home here in PJ and secondly, we dont even have the time to watch the show; all of it including the Diary.

yeah yeah, u can shake your head all you want, go on and say 'gile hampeh budak ni' for watching AF but this is the entertainment that i share together with all of my family. and this kind of moment do not come often, so i will enjoy it and appreciate it as much as i can.
and i dont care what u people think.

the most important thing is:
i'm going home tomorrow!!!

PS:
sayang, happy one month!
=)

Thursday, March 19, 2009

whatever title.

so yea, we are officially done with the program anak angkat. yeeehaaa!
alhamdulillah. i'm waiting for the post-mortem. moga ada la wei.
ada la-ada la-ada la.

ingat tak aku ada cakap yang aku agak relax dengan post biro kebersihan tu?
dang! i was so wrong!
banyak kerja jugak rupanye. benda yang patutnya tak jadi stress pun boleh jadi stress.
especially bila ada interference oleh pihak-pihak lain yang tatau nak handle kerja sendiri tapi nak sibuk-sibuk kat bahagian kita lak. macam harammmm.
and ended up, apa jadi?
ambik kau..padan muka dilaser oleh ketua aku encik najib tu.
nasib la wei, salah orang la kau nak cari pasal. seumur hidup ko akan dilahar oleh kitaorang.

anyhoo, i had fun. although if to compare, of course i enjoyed my diploma anak angkat more than this one but whatever, i appreciate every moment of it.
i played ping-pong for the first time, siap kena baik punya bola tu kat muka sorang hamba Allah ni akibat pukulan aku yang maha kuat. sorry ye hihi.
kulit terbakar gile-gile punye akibat berjemur tengah panas untuk sukaneka: masuk game perah span & tiup tepung, walaupun kalah but nevermind, i'm enjoying myself playing those games with friends altogether with the kids from parit mahang.
and of course, i made new friends. the kind of people that i never imagine i can share a laughter and conversation with, and with a few who i have to admit before this pernah dikutuk olehku, but balik dari program tu siap boleh bertegur sapa and bergelak ketawa lagi everytime bertembung. and thats the good thing, kan?
masscomm is such a small faculty, so just be friends with everyone la kan.
:)

next, i went to mocca concert at laman budaya yesterday with ninie, amai, hafiz, zatil & nadia.
it was awesome!! best sangat-sangat-sangat.
i never thought that i will enjoy myself but surprisingly, i did.
although i was a bit worried and distracted at first with my midterm test the next day and my poor health but when mocca started their performance, i was so mesmerized that i tend to let go for a while all of the burden that i shouldered. haha.
well, people did say entertainment is escapism right.
so true, definitely.

Friday, March 13, 2009

missing you.

off to kampung parit mahang this evening until sunday for our program anak angkat. i dont know how i feel right now, i am not that excited but i guess i should just enjoy myself and get on with it because it is still part of my assignment. i dont really feel the pressure because i'm just the Biro Kebersihan & Keceriaan so its a bit laid back as compared to during anak angkat at sri cheding where i'm the Biro Protokol..gosh, a lot of stress and salah faham back then.

so yea people, pray for us okay.
moga kami semua selamat pergi dan pulang.
Amin.

i'll be missing my family so much, after this i dunno if i'll have the opportunity go back home, because it is quite pack with assignments, shooting and all.
its okay, study break is coming and i am definitely going home.

and of course,
gonna miss u so much, ahmad anas. contact sentiasa okay.
no words can describe how much i miss u.
tapi takpe, 3 hari je. be strong, chayok!
ich liebe dich. :D

six.

Was tagged by Cik Anis Syahirah
Quite interesting hihi.
(Buat terus tag ni, takut lupa lak)

Go to your photos folder in your computer.
Go to the
6th folder of photos.
Go to the
6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and description of it.


Okay, this picture was taken when i was in Semester 1 (year 2005) at Rumah 4 Musim, Bukit Cerakah for our Explorace with Pn Hariyati. Haha, its a great moment. We had fun although we got a bit lost there, dont know where we're heading. So yea, it's tiring. Sebab duk pusing-pusing kat situ jugak. For a second there, its like we're in the Blair Witch Project movie. haha but takpe la, i love the Rumah 4 Musim. So breathtakingly beautiful. Miss this moment, miss my class: Kelas C !

Tuesday, March 10, 2009

oh malaysia.

hah, sibuknye minggu ni ya ampun..
nak beremosi lebih pun tak boleh, sebab benda ni, nak tak nak kena buat jugak.
jadi kesimpulannya,
sabar aje lah.
demimu wahai ijazah tercinta. kan ku harungi segalanya!
hoh.

test test test.
assignment assignment assignment.
kerja kerja kerja.
serabut otak sentiasa.

mana weekend aku?
memang la takde.
minggu ni pergi program anak angkat pulak.
hurm, takpe. just get this done secepat mungkin. at least, lepas la sudah satu beban.
betul?

terima kasih malaysia!!

Sunday, March 8, 2009

Time's Up! It's a Wake Up Call!

Rogol. Samun. Pukul. Bayangkan jenayah tersebut berlaku di hadapan mata anda atau lebih teruk lagi jika ia menimpa diri anda sendiri atau keluarga tersayang. Kepada siapa anda akan meminta untuk mendapatkan bantuan? Kes jenayah saban hari semakin meningkat dan seringkali menjadi igauan masyarakat. Ayuh! Marilah kita bersama-sama membanteras jenayah dan melindungi diri kita dengan cara yang paling berkesan.

Times Up! It’s a wake up call! – sebuah kempen kesedaran jenayah, anjuran pelajar semester 4 UiTM Fakulti Komunikasi dan Media jurusan Perhubungan Awam. Berikut adalah butiran lanjut untuk kempen ini:

Tempat : FOYER FKPM (Fakulti Komunikasi & Pengajian Media)
Tarikh : 12 Mac 2009
Masa : 9.00 Pagi hingga 5.00 Petang

Penampilan istimewa oleh Kamal Affendi Hashim sebagai penceramah bagi kempen kesedaran jenayah ini. Menariknya, kempen ini juga memberi peluang buat orang ramai untuk menjadi Ahli Rakan Cop, melihat gambar-gambar eksklusif dari pihak polis, menerima cenderahati dari MyTV3 dan juga dapat mengetahui dengan lebih lanjut lagi mengenai pembanterasan jenayah.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:
Mahirah Mubin - 012 342 8165
Khaleeq Sarfaraz - 017 832 7387
Ummal Hazaarin – 012 334 5051
Ilya Qastalanni – 016 615 2100

Laman Web Rasmi: timesupitsawakeupcall.blogspot.com
E-Mel: letsstopcrime@gmail.com

Sunday, March 1, 2009

Earth Hour.

Tahukah anda, 28 Mac merupakan hari EARTH HOUR sedunia?
Tak ramai yang tahu kan, sebab aku pun baru je tahu.

Persoalannya sekarang,
apa yang telah anda lakukan untuk selamatkan Bumi?

Bumi sedang nazak sekarang, tahu tak?
Jadi selamatkan lah Bumi, jika setiap seorang dari kamu semua mengambil inisiatif untuk tidak memudaratkan lagi Bumi, it makes a hell lot of difference u know.


For latest information regarding EARTH HOUR,
click Azizi's blog or just simply go to this website.

Thank you, earthlings!