Friday, May 22, 2009

makan-makan-makan

you know what i hate most about holidays?
i eat..a lot!
and currently my number 1 enemy is the weight scale.
it is also what i fear most at the moment.

kalau setiap kali makan, aku tambah nasi 2 kali,
i wonder what will i look like when class starts in July.
itu baru nasi, belum termasuk lagi segala sesi kudapan dan mengunyah segala makanan yang ada atas meja tu.
sarah akan menjadi sangat montel okay.
*sigh*

to top it off, i'm going back to Terengganu next month so its going to be a fiesta of great food.
kenduri-kendara, makan nasi orang kahwin.
and i will not have the strength to resist any of it.

i'm worried, you know.
but aside of the fact that i am worried, i dont seem to really care.

because...bila kita happy, kita makan.
dan bila kita ada selera, pun kita makan.
bila kita stress, kita makan juga.
sama juga la bila kita marah.
nikmat makan tu memang tak boleh challenge lar.

*sigh* *sigh*
makan aje lar.
dan jangan terkejut ye rakan-rakan bila jumpa kembali di fakulti nanti!
pfffttttt.

Thursday, May 14, 2009

Non-relevant.

So anyways, yea, its final. i am not going to Fatin's engagement ceremony.
Such a bummer, because i really-really-really wanna go.
But its okay, because i will definitely attend her WEDDING.
InsyaAllah.

BUT, i'm going to have such a wonderful week!
Because, my beloved brother & family is comingggg to Subangggg tomorrow!
suka-suka-suka!!

I miss my Abang, I miss Kak Nita, I miss my cutie pie Aireel, I miss my adorable Yaya, so much!
I wanna see them.
Abang cakap Yaya dah boleh berjalan, dah boleh panjat pagar pun.
Advance sungguh, she's not even 1 yet..but going to be next month lar. But still,..

Yayayaya :)

By the time i woke up tomorrow, they will already arrive! (Considering i do tend to woke up Quite late nowadays, hihi)
Hey, give me a break okay. Its my holiday.

And on the same day with Fatin's engagement, is Kak Nita's birthday (1605). It's Teacher's Day btw.
So Mama plan nak buat nasi minyak. Dan as usual, saya akan ditugaskan untuk memotong itu ini.hoho, not that i'm complaining la kan.

Omg, this posting is really not relevant to you people. But this is relevant and important to me. Because in the future i will read back all of my posting, and i will remember this posting and will smile because of it.
So i hope you guys can feel the excitement that i felt, and share my happiness as well.

Okay?
xoxo, cheerios!!~

Monday, May 11, 2009

The End.

Finals dah HABISSSSS!
Finally.
Ingatkan tanak habis-habis lagi.

Dan sekarang,
saya berada di Subang Jaya yang tercinta
menikmati masa cuti saya sepuas-puasnya!

hahahahahahahaha.

I deserve a holiday okay. I deserve a rest.

As a matter of fact,
All of you UiTM students really need the holiday and the rest.

Jadi, Selamat Bercuti you all !!

Oh, 16hb Mei ini, kawan kesayanganku Cik Fatin Izaty mahu bertunang.
OMG! Rakan seperjuanganku, housemate ku di Puncak tuuuu..
But up until now, chances untuk attend majlis pertunangan dia masih samar-samar.
Kat Batu Pahat kot.

Fatin Datin

Haih, kecewa.

Saturday, May 9, 2009

tan tin tun, keladi wa-wa

Posting ini di dedikasi khas buat seorang rakan karibku yang terchenta,

INTAN NADIANA ZOLKIFLI

yang merajuk sebab aku tak rindukan dia.haha

Intanna, final ko dah habis kot. Nape nak emo??
Tapikan wei,

AKU RINDU KAU LA!

walaupun baru sehari ko tinggalkan aku kt shah alam, dan balik subang.
arini aku dah rindu ko.
rindu-rindu-rindu.

Sebelah kanan aku kosong je time tido. Dah takde orang nak ceroboh territory tilam aku.
=) rindu ko.

Aku balik subang kang, kita jumpa okay.
Esok last paper nih, pastu boleh baliiiikkkk!!
Wheeeee~

Dah dah, senyum skettt majnun?
sayang ko.

gambar tahun 2005.hahaha

Thursday, May 7, 2009

Senyumlah, senyumlah.

Alhamdulillah.
Selesailah sudah paper Media Law yang bagi aku cukup mengazabkan!
Masa tengah duk gigih menghafal segala terms dan akta yang berbagai tu, baru aku sedar...
Ada hikmahnya kenapa aku tak diterima ke Fakulti Law, walaupun course tu merupakan pilihan ke-7 dalam list UPU aku.

Sama la jugak dengan last week, masa tengah study untuk paper Business & Economic Reporting. Aku bersyukur sangat sebab aku tak masuk Fakulti Business, walaupun course tu pilihan ke-3 aku.
Memang aku tak layak pun, minat pun takde.

Thank you Allah SWT. Dia sahaja yang tahu kemampuan hambaNya ini.

Jadi sekarang ini, for the past 2 papers tu, aku akan tawakal sahaja lah. Dah lepas kan, so just put it in the past. Stop reminiscing, stop regretting for not studying harder.
But i will definitely try my very best for my next 2 papers.
Quite stressed out, sebab final habis lambat. 10 May baru officially OVER.
dammit, benci benci benci.

i miss home. i miss my family. i miss my friends. (excluding intan)
i miss-i miss-i miss!

tak kira, cuti ni, i wanna get on with all my plans that i had already planned with the besties.
the plans had been delayed for quite some time now.
its time to make it work!

My 2-months-holiday,
Engkau, mari sini cepat!

Sunday, May 3, 2009

Doctor Love, anyone?

a statement that i like:

"To find the Right One, you will stumble through a few Wrong Ones."

why do i like this statement?
because its true.

because you will never know,
maybe today you are left heartbroken,
or you may think that you are unlucky when it comes to Love,...

but also, maybe tomorrow you will meet someone that will change your life forever,
someone that you want to spend your life with.

you will never know right.

so, just be patient.
and dont ever ever ever give up, with Love.

Yours Truly,
Sarah the Doctor Love.
:P haha.