Friday, July 31, 2009

mengapaaa kau pergii?

currently watching: Freaky Friday @ TV3
sangat suke lagu Happy Together ni. ( + Chad Michael Murray, nyummy!)

hari ini saya sangat down.
laptopku yang aku sudah bagi dia pelepasan bercuti selama 3 minggu, ingin berpisah dari aku lagi.

LAPTOP ROSAK LAGIIIIIII !!!!!

sangat stressful okay, tuan-tuan dan puan-puan.

adakah ini petanda bahawa sudah tiba masanya untuk aku beli laptop baru?
*hint**hint*
Papa Gulale, tamau belikan untuk saya? :))

haih, tapi actually kan laptop lama atau baru, semua itu tidak penting.
segala document dalamnya tu lah yang terpaling penting sekaliiiii.
please, save the documents please.
:(

Wednesday, July 29, 2009

kita bersama mengejar mimpi...

aku tak suka bila dah lama tak update blog.
sebab dalam masa tu ada banyak sangat benda dah berlaku yang aku sangat nak cerita kat sini tapi aku tak tahu nak mula yang mana satu dulu.
pastu kesudahannya, aku akan rasa malas yang amat nak fikir pastu tak cerita apa-apa pun kat sini.
dibiarkan aje semua cerita tu terus melekat dalam memori otak aku ni.

bongok sehhh~

anywayyyy, aku ada reason yang sangat cantek kenapa aku malas sangat nak update sejak kelas start ni.
kerana kekasihku selama 4 tahun yang bernama Toshiba telah pergi BERCUTI selama 3 minggu untuk MENGOSONGKAN segala masalah-masalah di dalam dirinya.
lama gila kan? memang banyak masalah pun dia tu.

ada la jugak aku menumpang kekasih orang lain, tetapi feel untuk berblogging tu tak sama lar, sebab tu posting sebelum ni pendek aje.

rasa lost gila tau bila laptop takde ni, semua kerja tak jalan. manusia sekarang memang sangat bergantung pada teknologi kan. no question bout that la kan, rasanya semua orang pun setuju dalam hal ni.

TERIMA KASIH kepada UiTM kerana mempercepatkan cuti kami, disebabkan itu cuti raya kami terpaksa dipotong dan aku tak dapat nak balik Terengganu untuk raya.

cuti-cuti pun aku terpaksa pergi fakulti, memang aku sukeeee sangat! pfffttttt.
tapi nak buat camne la kan, dah terpaksa.

H1N1, blah cepat-cepat boleh?!

Thursday, July 16, 2009

mein freund.

a friend in need is a friend indeed.

but,
its so hard to find that type of friend nowadays.
*sigh*

Friday, July 3, 2009

Dreading for it.

Class starts in 2 days!
Omg! Dah bulan Julai dah?
Rasa macam baru aje lagi aku ber-merdeka dengan Alin, Ninie, Amai & Ema sampai malam lepas habis paper Interpersonal Comm bulan Mei lalu.
2 bulan dah berlalu rupanya. Haih.

Kat Dataran Shah Alam

Entah la, ada yang excited nak start kelas, ada yang tak sabar-sabar.
But as for me, i'm not ready yet. Seriously.
Risau la. Risau dengan kesibukan & lambakan kerja yang melanda.
And i'm serious with the 'lambakan kerja' part.

Dan agak sedih jugak.
Sebab next sem adalah sem terakhir kat fakulti. (technically)
Because part 6 dah start praktikal; tapi belum decide lagi nak praktikal katne. (so stop asking me that question you guys.)

Well anyway, belum decide lagi jugak nak balik bila. Everything is undecided right now. Its a sign kan that i'm still not ready?
*sigh*
Whatever it is, class starts on monday and i have German class that day at 2 pm!
My goodness, monday blues and i'm gonna start the week with kepeningan belajar German, sebab dah 2 bulan tak selak-selak buku German ni.
What a way to make me excited.
Go figure!