Saturday, August 22, 2009

Saya ada bukti!

mahu bukti tak yang boyfriend saya sangat sporting??

ini buktinya:

told you.
ahahhaaha! *gelak guling-guling*
PEACE Anas :D

Happy Fasting!

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak!
buat semua rakan-rakan.
:)


Sunday, August 16, 2009

Pictures! Gambar! Das Foto!

The beautiful Mickey Mouse birthday cake.
Nor Izz Zahirah: The birthday girl!
Meera and Ain.
Monster Haiqal.

Handsome boy Haris Firdaus!
This is my present! Cute tak?
Thanks for the assistance to pick up the dress Adda & Amai!
Our super duper special guests that day. (haha)
Cute kan cupcake Little Miss ni?
Dee's present to Kak Zizi & Izz.
Me. Kak Eleen. Dee
Abdullah's angels come on!
=))

Tuesday, August 11, 2009

:'(

yep,
its official.
hardisk tak boleh diselamatkan.

bubye gambar.
bubye assignments.
bubye kenangan.

okay, bye. nak ber-bad mood sekarang.

ps: can somebody tolong ajar me camne nak tukar template blog ni? tak reti lahhhh~

Moment like this :)

Hm. Sedar tak sekarang sudah tahun 2009? Selalu sangat rasa cepatnya masa berlalu.

My blog ni dah nak masuk 2 tahun dah. Hello kiddo! Thank God i didn't delete you, all of my sweet sweet memories are in here. From the time when i am still struggling trying to finish my Diploma, up until now.

Ceh, bila hardisk laptop dah rosak, and kemungkinan untuk semua document untuk hilang itu sangat tinggi, baru lah nak appreciate blog kan. Hampeh punya Sarah :P

Anyway, hari Ahad lepas me and Anas pergi birthday party Izz kat rumah Kak Zizi @ Bukit Jelutong. She is 2 years old, auww so cute tengok dia admiring her Mickey Mouse birthday cake and running around the porch chasing the bubbles. Cepat sungguh dia membesar kan?

Walaupun sangat excited nak pergi party tu & gather dengan my family but i feel nervous at the same time. Harus la kan, first time nak introduce Anas kat family. Mana tak nervous? Thank God dia dah pernah jumpa Mama, Bah and Dee so rasa nervous tu kurang sikit lar.

But everything went well, Anas sangat pandai bergaul and dia boleh borak dengan sesiapa aje. Part itu, sangat melegakan.

Why is it such a big deal to me? Because that is the first time, i introduce my boyfriend to my family. Nuff said.

I'm waiting for my sisters to upload the birthday party pic at facebook, then baru lah boleh upload sekeping dua kat blog ni kan. Just to share one my best moment in my life to all of you :)

And to Ahmad Anas, thank you so much coz willing to come to the party although i'm sure you're tired sebab ada modul before that. Thanks for accepting my family and for being so sporting that day! Heart you, xoxo.